close

De Formule 1-coureur van het Aston Martin Red Bull Racing-team presenteerde tijdens een exclusief evenement in Amsterdam de nieuwste creatie die zijn naam draagt, de TAG Heuer Formula 1 Calibre 16 Max Verstappen Special Edition 2019.

Amsterdam, Nederland – 16 oktober 2019: TAG Heuer en Max Verstappen, Formule 1-coureur van het Aston Martin Red Bull Racing-team en de jongste Grand Prix-winnaar in de geschiedenis van de Formule 1, onthulden hun nieuwste creatie aan ongeveer 150 genodigden en de lokaal publiek in de Majestic in hartje Amsterdam. Deze keer is de nieuwe speciale editie ontworpen voor Verstappen een automatische chronograaf gelimiteerd tot 333 stuks en nu exclusief verkrijgbaar in Nederland voor € 3.100.

Lees ook: TAG Heuer, boegbeeld van de autosport

Liefhebbers en vrienden van het horlogemerk, fans van de jonge coureur, mediavertegenwoordigers, juweliers en publieke figuren, waaronder actieve coureurscollega’s Tom Coronel, Loek Hartog, Rob Kamphues, Giedo van der Garde en Prins Bernhard van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, coureur en eigenaar van het Formule 1-circuit in Zandvoort, vierde samen met een groot aantal andere gasten het debuut van het vierde exclusieve uurwerk in samenwerking met Max Verstappen en de Zwitserse luxe horlogemaker.

TAG Heuer Formula 1

Het nieuwe uurwerk werd persoonlijk naar het evenement gebracht, georganiseerd door tv-beroemdheid en social media-influencer Shelly Sterk door Max Verstappen in een speciale Aston Martin DBS Superleggera.

Na de lancering van drie succesvolle Max Verstappen speciale edities in 2016, 2017 en 2018, allemaal uitgerust met een hoogwaardig Zwitsers quartz uurwerk, besloot TAG Heuer de succesvolle samenwerking met Aston Martin Red Bull Racing voort te zetten en de lat op technisch niveau hoger te leggen. . Max Verstappen ontmoette het TAG Heuer designteam om visies uit te wisselen voor het nieuwe horloge. Het nieuwe uurwerk, dat het uitstekende succes van Verstappen en zijn reputatie in de autosportwereld perfect weerspiegelt, is een technische verbetering met een Zwitsers hart dat automatisch de tijd bijhoudt.

Max Verstappen: “Ik ben erg blij met hoe deze laatste editie is verlopen, het ziet er voor mij geweldig uit. Ik ben erg blij dat TAG Heuer het automatische uurwerk heeft opgenomen, omdat het, zoals we in de Formule 1 zeggen, een goede stap voorwaarts voelt! Het is een sportief ogend horloge, waar ik van hou, en ik denk dat je het bij elke gelegenheid kunt dragen, wat belangrijk is en iets waar ik altijd naar op zoek ben in een horloge. Ik hoop dat de fans het nieuwe ontwerp net zo leuk vinden als ik.”
TAG Heuer Formule 1 Caliber 16 Max Verstappen Special Edition 2019

De sportieve chronograaf is zowel elegant als praktisch. Met tellers op 6, 9 en 12 uur, heeft de wijzerplaat een aantal kenmerkende elementen van de jonge racer. Het opvallende rood-zwarte kleurenthema, gekozen door Max Verstappen om samen te vallen met de kleuren die typisch worden gebruikt in de autosport, verschijnt op de vaste ring in de vorm van een gravure van zijn naam MAX VERSTAPPEN en op de wijzerplaat met de wijzers en indexen.

De gepolijste, fijngeborstelde roestvrijstalen kast wordt gepresenteerd op een klassieke roestvrijstalen armband met zwarte keramische schakels. Op de achterkant van de 44 mm-kast is het Aston Martin Red Bull Racing-teamlogo en het startnummer van Max Verstappen gegraveerd, ondersteund door de geblokte vlag. Door deze nieuwe creatie te beperken tot 333 stuks wereldwijd, wordt verwezen naar Max’ startnummer, 33 – een nummer dat nu beroemd is bij Formule 1-fans over de hele wereld.

TAG Heuer Carrera Red Dial: ongelimiteerde schoonheid in gelimiteerde editie

Tags : AutosportMax Verstappen HorlogeTAG HeuerTAG Heuer Formula 1 Caliber 16TAG Heuer Formule 1 Caliber 16 Max Verstappen Special Edition 2019
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.